010-24 10 222 info@steunpuntkoel.nl

Informatiecafé zorg welzijn wonen Hoeksche Waard

Maandag 29 oktober 2018

Datum:
29-10-2018
Tijd:
17.30-19.30 uur
Locatie
Puttershoek, ’t Huys te Hoecke (Zomerplein 15)

 Wij nodigen u uit voor een informatiecafé, met als onderwerp: de allerlaatste actuele ontwikkelingen in de Hoeksche Waard

Genodigden
Apothekers, diëtisten, eerstelijns psychologen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, huisartsen, logopedisten, maatschappelijk werkenden, oefentherapeuten, specialisten ouderengeneeskunde, SPV’ers, verpleegkundig specialisten, verzorgenden, welzijnswerkers, praktijkondersteuners, wijkverpleegkundigen en beleidsmakers op het terrein van zorg en welzijn in de Hoeksche Waard.

Tijd
Vanaf 17.30 uur staan soep en broodjes klaar en is het mogelijk te netwerken. Om 18.00 uur wordt gestart met het programma.

Doel
De bijeenkomst staat in het teken van de dienstverlening per 1 januari 2019 als één gemeente in de Hoeksche Waard een feit is.Wat betekent het nieuwe dienstverleningsconcept in de breedste zin van het woord voor u als professional? Hoe zal er na de fusie samengewerkt worden? De hoogste tijd om u te informeren en met elkaar in gesprek te brengen over de nieuwste ontwikkelingen. Met vragen als: wat betekenen de veranderingen voor mij in het werk persoonlijk, wat vind ik daarvan en zijn er suggesties die de beleidsmakers mee kunnen nemen?

Aanmelden
Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Gezien de opkomst van de vorige keren en de catering, bevelen we u aan vóór donderdag 18 oktober a.s. aan te melden. Aanmelden kan via deze s.vanderlinden@steunpuntkoel.nl. U ontvangt een week van tevoren nog een bevestiging van deelname.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Klarie Dekker, senior adviseur ouderenzorg bij Steunpunt KOEL op 078-6193068 of via k.dekker@steunpuntkoel.nl.

Met vriendelijke groet,

Klarie Dekker, mede namens de mede voorbereiders, Maroesjka Radder (Zorgwaard), Ronald van Dijk (Samen Meer Hoeksche Waard) en Kim Wirtz (Welzijn Hoeksche Waard).