010-24 10 222 info@steunpuntkoel.nl

Regiotour Zuid-West Nederland

Een nieuwe generatie ouderen langer thuis

Datum:
16-03-2021
Tijd:
10:00 - 16:30
Locatie
Online evenement

We worden met zijn allen steeds ouder en blijven het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen leefomgeving. Professionals uit diverse werkvelden én ouderen zelf werken meer en meer samen om dit mogelijk te maken. Hoe doen we dat in een veranderende samenleving en met een groeiende en diverse groep ouderen? 

Verandering en innovatie kunnen alleen gerealiseerd worden in de regio zelf, daarom willen we regionale partijen actief met elkaar verbinden, kennis delen en meteen samen in actie komen. 

Wij nodigen u van harte uit om op dinsdag 16 maart online met vele andere zorg- en welzijnsprofessionals, ouderen, vrijwilligers, beleidsmakers en onderzoekers uit het hele land ervaringen, kennis en leerpunten rond dit urgente vraagstuk te delen. Met gedeelde kennis en inspiratie, kunnen we dan weer verder met, voor en als nieuwe generatie ouderen. 

Programma

Delen en verbinden in regio Rotterdam, Zeeland en West-Brabant. U kunt online deelnemen aan het programma met interactieve sessies van o.a. ouderennetwerk GENERO en ROS-organisaties Robuust, Steunpunt KOEL & ZorgImpuls.

Meer weten?

Op de website kunt u terecht voor meer informatie, sprekers en updates. Of ontmoet uw vakgenoten in de LinkedIn groep. Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met de organisator Stichting Educatie Zorg & Welzijn.