078 619 30 68 info@steunpuntkoel.nl

Op zaterdag 26 januari 2019 organiseert Scream Academy het praktische congres voor logopedisten in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort. Dit congres is dé ontmoetingsplaats voor logopedisten die met praktische kennis en vaardigheden naar huis willen gaan na een congresdag. Het thema is niet voor niets ‘Logopedie met lef’.

Er is een programma samengesteld waarin u naast drie plenaire sessies met toonaangevende sprekers ook drie workshoprondes volgt. U kunt kiezen uit maar liefst 15 verschillende workshops. Eén ding is zeker; u gaat met een tas vol praktische kennis naar huis. Het programma sluit aan op alle deelgebieden binnen het vakgebied. Er wordt niet alleen aandacht besteedt aan direct inzetbare kennis of vaardigheden, maar ook aan de attitude van de logopedist. Maak daarnaast kennis met nieuwe ideeën en producten en kom netwerken met uw collega’s.

Om de prijs hoeft u het niet te laten; € 99,– voor een regulier ticket. Studenten krijgen € 14 korting en wanneer u vijf reguliere tickets of meer tegelijk aanschaft krijg u 5% korting.

Laat u met vele vakgenoten verrassen op dit nieuwe congres op een prachtige, inspirerende locatie in het midden van het land. Het Scream Academy Congres 2019 wordt een feestje dat u niet mag missen. Bestel u ticket op tijd, voordat het te laat is. Voor meer informatie over het congres kijkt u op https://www.scream.academy/congres.