078 619 30 68 info@steunpuntkoel.nl

Op 28 november vindt Steunpunt KOELs ggz-verbindingsoffensief plaats: een live ontmoeting tussen alle betrokken partijen in de regio die geestelijke gezondheidszorg leveren, inkopen, faciliteren of er op een andere manier bij betrokken zijn. We hopen op een bont gezelschap; van huisartsen en hun POH’s-ggz, tot gemeenten en andere eerstelijnszorgaanbieders die een ggz-aanbod hebben.

Waarom dit evenement?

Sinds de start van de transities zijn uiteenlopende bij ggz betrokken partijen met elkaar om de tafel komen te zitten, vaak zonder elkaar eerst even rustig te leren kennen. Wij willen deze valse start graag goedmaken, en aan echte verbinding werken. Vandaar dit ontmoetingsinitiatief met als doel: elkaar eens echt en van meerdere kanten leren kennen, en zodoende ook beter leren verstaan.

Op het programma geen voorspelbare lezingen en standaardworkshops, maar intrigerende en motiverende activiteiten in informele sfeer, waarmee je elkaars kwaliteiten als vanzelf gaat her- en erkennen, en moe maar geïnspireerd huiswaarts keert. Zo is er bijvoorbeeld een collaboratie escape room, en gaan we met elkaar in gesprek via de open space-methode. Heeft u in uw werk te maken met de ggz? Meld u dan nu aan voor het evenement!

Aanmelden

Inschrijven voor dit gratis event kan tot 14 november 2019 door een mail te sturen aan Saskia van der Linden, via s.vanderlinden@steunpuntkoel.nl

Eén week voor het event ontvangt u uw bewijs van deelname. Let op: VOL=VOL!!!