078 619 30 68 info@steunpuntkoel.nl

Begin 2019 is Steunpunt KOEL in een nieuw project gestapt rondom de dermatologische zorg, onder de naam TrackCura.

Het doel van TrackCura is het aantal mismatches in diagnosestelling en behandeling te verlagen, waardoor u effectievere en efficiëntere patiëntenzorg kunt leveren. Dat is zeer relevant nu blijkt dat 56% van de verwijsdiagnosen van de huisarts niet overeen komt met de diagnose van de dermatoloog.

Wij zoeken huisartsen die mee willen denken met het vormgeven van een platform.

Het platform moet de volgende aspecten bevatten:

  • Inzicht geven in prestaties – Uw diagnose en behandelkeuze wordt vergeleken met die van de dermatoloog waardoor uw prestaties zichtbaar worden.
  • Ondersteuning bieden in kennis – Aanbod van nascholingen passen bij uw prestaties
  • Ondersteuning bieden in communicatie met de dermatoloog – Waardoor feedback op handelen gemakkelijk te verkrijgen is
  • Ondersteuning bieden met diagnostische tools – Tools die u helpen uw diagnose beter te stellen of de juiste behandeling te starten

Meer informatie is te vinden in de bijlage of op www.trackcura.nl

U kunt op twee manieren met ons meedenken:

  1. Het invullen van een vragenlijst via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfum3_LnCYJtS-AQmwl_lOCFglmEb11e6se7Rr0QE1YaWKkNQ/viewform. Deze kost 10 minuten van uw tijd en zou ons ontzettend helpen.
  2. Het bijwonen van een focusgroep op maandag 8 april van 18.00-20.00 uur in de Science Tower, Marconistraat 16 te Rotterdam. Met een groep huisartsen denken we na over de gebruiksvriendelijkheid van het platform en de voorwaarden voor gebruik. Aanmelden kan bij Adja Strijker via a.strijker@steunpuntkoel.nl.