078 619 30 68 info@steunpuntkoel.nl

In de afgelopen periode is Steunpunt KOEL in samenwerking met het Erasmus MC, Dermahaven, EHealth Company en Green Orange betrokken geweest bij de ontwikkeling van het platform TrackCura. Het doel van TrackCura is de huisarts te helpen bij 

het vervullen van zijn poortwachtersfunctie en het kiezen van de juiste dermatologische zorg op de juiste plek (ZOJP), op het juiste moment.

Dat doel wordt bereikt door het vergroten van het inzicht in de eigen kennis en kunde van de huisarts. Dat doen we door middel van feedback in de vorm van data over de gestelde diagnoses door de huisartsen. Op basis van die data kan de huisarts gericht nascholen, technologie inzetten en ondersteuning en advies vragen.

Op 13 juni van 16:00 tot 18:00 uur wordt het project afgetrapt tijdens het TrackCura Event in de Rotterdam Science Tower. Er vindt een presentatie plaats van hoe het digitale platform er uit gaat zien en hoe dat de komende tijd gerealiseerd gaat worden. Bij dezen nodigen we u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.

Aanmelden kan via https://www.rotterdamehealthagenda.nl/events/trackcura-track-trace-en-tackle-kwaliteitsverbetering-in-de-dermatologieketen/

Meer informatie over het project vindt u op www.trackcura.nl