078 619 30 68 info@steunpuntkoel.nl

Vanwege een aanpassing in de wet (de Algemene Verordening Gegevensbescherming) hebben wij onze privacyverklaring aangepast. U kunt de verklaring hieronder lezen.

Privacyverklaring Steunpunt KOEL

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Steunpunt KOEL kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u aangegeven heeft onze nieuwsbrief en/of ons KOEL Magazine te willen ontvangen, u gebruik maakt van  onze diensten, of wij van die van u en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan ons verstrekt heeft. Steunpunt KOEL kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw praktijkadresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw bankrekeningnummer
  • Uw KvK inschrijvingsnummer
  • Uw IP-adres
  • Uw geboortedatum

Waarom Steunpunt KOEL gegevens nodig heeft

Steunpunt KOEL verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt en/of om u schriftelijk te kunnen benaderen. Daarnaast kan Steunpunt KOEL uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit zakelijke dienstverlening.

Hoe lang Steunpunt KOEL uw gegevens bewaart

Steunpunt KOEL bewaart persoonsgegevens van haar doelgroepen zolang zij praktiseren, maar niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor de gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden (nadat u heeft aangegeven niet langer praktiserend te zijn of zelf heeft aangegeven verwijderd te willen worden uit het bestand), niet langer dan een half jaar bewaard. Voor stakeholders en dienstenleveranciers geldt dit zolang zij stakeholder/dienstenleverancier zijn en gegevens worden niet langer dan een half jaar bewaard na het beëindigen van de samenwerking met stakeholder/dienstenleverancier.

Delen met anderen

Steunpunt KOEL verstrekt de persoonsgegevens van haar doelgroepen nooit aan derden, tenzij u hiervoor zelf toestemming gegeven heeft. Persoonsgegevens van leveranciers of stakeholders worden alléén aan derden verstrekt indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Steunpunt KOEL worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op onze website. Steunpunt KOEL gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden nooit aan derden verstrekt.

Google analytics

Steunpunt KOEL maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers onze website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie.

U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Steunpunt KOEL te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Steunpunt KOEL heeft hier geen invloed op. Wij hebben Google geen toestemming gegeven om via www.steunpuntkoel.nl Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@steunpuntkoel.nl. Wij zullen binnen vier weken op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Steunpunt KOEL neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Steunpunt KOEL maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Steunpunt KOEL verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via: info@steunpuntkoel.nl.

www.steunpuntkoel.nl  is een website van:

BliS

Pesetastraat 38
2991 XT Barendrecht
Nederland

Tel +31 (0)10 479 3819
KvK-nr 24386524
BTW-nr NL8151.36.420.B.01