078 619 30 68 info@steunpuntkoel.nl

Sinds 1 januari is ons team een nieuwe sterspeler rijker: Laura Nederpelt-Bunnik, afgestudeerd (kinder)oefentherapeut Mensendieck met een Master Zorgtraject Ontwerp op zak. Laura stelt zich graag aan u voor.

Beste lezer,

Ik werk sinds 1 januari 2016 bij Steunpunt KOEL als ROS-adviseur. In 2004 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck en ik werk inmiddels al bijna 9 jaar in mijn eigen praktijk in Rotterdam. In mijn praktijk zie ik mensen van jong tot oud. Het leukste aan mijn werk als oefentherapeut vind ik om mensen te leren zelfstandig om te gaan met hun klachten en/of beperkingen. Daarnaast heb ik mij ook gespecialiseerd als Kinderoefentherapeut, ik begeleid kinderen op spelenderwijze in hun motorische ontwikkeling.

Het werken in de praktijk doe ik met veel plezier, maar ik kreeg de behoefte om me verder te ontwikkelen binnen de zorg. Ik ben daarom gestart met de Master Zorgtraject Ontwerp, een studie die gericht is op effectiviteit van zorg, kwaliteitsverbetering, kennismanagement, het ontwikkelen en implementeren van zorgtrajecten. In 2014 heb ik met succes deze studie afgerond. Deze achtergrond past precies bij de werkzaamheden van een ROS-adviseur. Ik ben daarom ook blij om naast mijn werk in de praktijk nu ook werkzaam te zijn bij Steunpunt KOEL. Mijn aandachtsgebieden zijn de oefentherapie en de fysiotherapie en ik zal ook een bijdrage leveren aan andere projecten.

Heeft u als oefentherapeut/fysiotherapeut behoefte aan ondersteuning op het gebied van praktijkvoering, samenwerking, kwaliteit van zorg of heeft u innovatieve idee├źn, neem contact met mij op (per mail of tel. 078-6193068, keuzetoets 1)