078 619 30 68 info@steunpuntkoel.nl

Een groot deel van de eerste lijn werd al ondersteund, maar sinds januari 2018 is het ook voor ergotherapeuten mogelijk om ondersteuning te ontvangen van een Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS). Dit komt door een uitbreiding van de ‘Beleidsregel regionale ondersteuning eerstelijnszorg en kwaliteitsontwikkeling’ van VWS, die de financieringsstroom van de ROS reguleert.

Steunpunt KOEL heeft ergotherapeuten al wel bij projecten betrokken, maar met ingang van dit jaar kunnen wij ook gehoor geven aan de ondersteuningsvragen van ergotherapeuten en betrekken we ergotherapeuten proactief bij projecten. Dat doen we door onze contacten met Ergotherapie Nederland, Paramedisch Platform Nederland en
het Regionale Ergotherapie Netwerk Zuid-Holland Zuid maar ook door goed contact met individuele ergotherapeuten in de regio. Geïnteresseerde ergotherapeuten kunnen zich op onze website aanmelden voor de nieuwsbrief.

Als eerstelijns ergotherapeut kunt u zich ook aanmelden voor vermelding op www.zorgkaarteerstelijn.nl (inclusief vermelding van specialisatie),
zodat zorgverleners én inwoners uit de regio gemakkelijk contact met u op kunnen nemen. Dat doet u door uw naam, functie, specialisatie, en volledige contactgegevens van uw praktijk te mailen naar info@steunpuntkoel.nl.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Adja Strijker, a.strijker@steunpuntkoel.nl.