078 619 30 68 info@steunpuntkoel.nl

Al sinds de oprichting van Stichting KOEL in 2007 zijn onze hoofdbezigheden het ondersteunen van de eerste lijn en het organiseren van scholingen voor de eerste lijn. Omdat voor onze klanten niet altijd duidelijk is bij welke afdeling (Steunpunt voor ondersteuning en Leerpunt voor scholingen) zij met hun vragen terecht kunnen, hebben wij er voor gekozen om de huisstijl van beide afdelingen wat verder van elkaar te differentiëren.

Daarom kunt u met ingang van heden voor al uw vragen m.b.t. ondersteuning in de eerstelijnsgezondheidszorg terecht bij Steunpunt KOEL te herkennen aan het groen met donkerblauwe logo en te bereiken via www.steunpuntkoel.nl.

Natuurlijk blijft u bij Leerpunt KOEL aan het juiste adres voor cursussen, accreditatievragen en zaalhuur. Zij blijven voor u gemakkelijk te herkennen aan het vertrouwde logo met de kleuren roze, paars en blauw. Later dit jaar zal het Leerpunt een nieuwe website lanceren om het aanbod nog beter inzichtelijk te maken en het aanmelden nog gemakkelijker. Natuurlijk brengen wij u hierover tijdig op de hoogte.