078 619 30 68 info@steunpuntkoel.nl

Wat we doen

We werken voor eerstelijnszorgprofessionals: apothekers, diëtisten, fysiotherapeuten, huisartsen, logopedisten, oefentherapeuten, verloskundigen, wijkverpleging en medewerkers in de generalistische basis GGZ (GBGGZ). Daarnaast werken we samen met organisaties voor zorg en welzijn, gemeenten en zorgverzekeraars. Allemaal belanghebbenden als het gaat om een sterke eerstelijnszorg.

Ondersteuning en advies

Wij bieden advies en ondersteuning in de omslag naar geïntegreerde eerstelijnszorg. Wij verbinden partijen binnen en met de eerste lijn en organiseren en borgen de onderlinge samenwerking. We denken mee over verbeteren van zorg in de buurt, de kwaliteit van zorg en houden we ons bezig met substitutie.

Projecten en activiteiten

Op dit moment zijn we bezig met o.a. de volgende projecten: Substitutieproject cardiologie, Zorgpad Laatste Stervensfase, Oncologie(netwerken). Eerdere succesvolle projecten waren Welzijn op Recept, Wondzorg Ulcus cruris.

NB deze pagina is in ontwikkeling en zal z.s.m. gevuld zijn met uitgebreide info over onze projecten.

 

Vacatures in de eerste lijn

Op deze pagina op onze site houden we u op de hoogte van vacatures in eerstelijnspraktijken in onze regio en bij KOEL. Ook een vacature plaatsen? Stuur ons de vacaturetekst per e-mail toe.