010-24 10 222 info@steunpuntkoel.nl

Kwaliteit van zorg

Natuurlijk is kwaliteit van de zorg van het allergrootste belang. Het leveren van hoge kwaliteit van zorg aan cliënten, dat is natuurlijk waar u zich als zorgverlener iedere dag weer voor inzet.

Ook bij ons staat kwaliteit van zorg hoog op de agenda. Wij dragen bij aan het verhogen van de kwaliteit van zorg door het initieren van projecten die verhogen van de kwaliteit tot doel hebben. Daarbij kunt u denken aan het project Ulcus Cruris waaruit een protocol wondzorg ontstaan is. Ook hebben wij ondersteuning geleverd bij het opzetten van ketenzorg in de regio (COPD, DM2 en CVA-nazorg) èn hebben wij protocollen ontwikkeld die we op onze site www.eerstelijnsprotocollen.nl gratis ter beschikking stellen aan eerstelijnspraktijken.

Daarnaast onderhouden wij nauwe contacten met nascholingsorganisatie Leerpunt KOEL en zijn wij regelmatig betrokken bij het ontwikkelen van nascholingen voor eerstelijnszorgprofessionals.

Heeft u innovatieve ideeën tot kwaliteitsverbetering in de eerste lijn die tot een kansvol project gevormd kunnen worden? Laat het ons weten! Dat kan door het invullen van het intakeformulier. Na ontvangst neemt een van onze adviseurs z.s.m. contact met u op.