010-24 10 222 info@steunpuntkoel.nl

Samenwerking

Samenwerken maakt sterk. Zo werkt het ook in de eerste lijn. Niet alleen met andere zorgprofessionals in de eerste lijn, maar ook met gemeenten en wijkteams, ziekenhuizen en GGZ-instellingen.

Wij kunnen u bij al deze samenwerkingsvormen ondersteunen. Ook nemen wij deel aan of initiëren wij netwerken zoals de multidisciplinaire oncologienetwerken in onze regio. Hierin werken diverse disciplines samen aan het structureren van zorg voor de oncologiepatiënt in de buurt.

Benieuwd wat wij voor uw samenwerkingsplannen kunnen betekenen? Onze adviseurs denken in een vrijblijvend adviesgesprek met u mee en helpen u uw vraagstelling en doelen concreet te maken. Indien u dit wenst maken wij n.a.v. dit intakegesprek een overzichtelijke en vrijblijvende offerte voor u, waarin vermeld staat op welke wijze wij u kunnen ondersteunen.

U kunt uw plannen en vragen kenbaar maken via ons intakeformulier. Vult u het formulier in en stuurt u het ons toe, dan neemt een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.