010-24 10 222 info@steunpuntkoel.nl

KOEL-ZorgImpuls zoekt een werkstudent voor 20 uur per week.

Over KOEL-ZorgImpuls
Wij zijn KOEL-ZorgImpuls. Zorg anders organiseren is onze expertise. De beste zorg, betaalbaar en bereikbaar voor iedereen. Daar gaan we voor. Zorgverleners en organisaties verbinden, adviseren en begeleiden is wat we doen. Dat doen we onafhankelijk en deskundig. Doelgericht en met doorzettingsvermogen. Wij geloven in de kracht van samenwerking. Jij ook?

Wat ga je doen?
Als werkstudent ondersteun je de adviseurs uit verschillende programmateams. Zij adviseren en begeleiden bij het realiseren van samenwerking in de eerstelijnszorg en met en tussen zorgdomeinen. Dit kan betrekking hebben op verschillende thema’s zoals de versterking van de organisatiekracht van de eerstelijnszorg, ouderenzorg, GGZ en geboortezorg.

Wat houdt dat precies in? Het verhaal van Maud:
Ik begon in september 2020 als fulltime stagiaire bij KOEL-ZorgImpuls in de programmateams Geboortezorg en Ouderenzorg. Mijn contract is vanaf januari 2021 gecontinueerd in de vorm van een parttime werkstudentschap. Als ik mijn werk bij KOEL-ZorgImpuls zou moeten omschrijven in een aantal woorden, dan zouden dat zijn: uitdagend, divers en bovenal leerzaam.

In de vorm van een ondersteunende rol werk je mee aan verschillende projecten binnen de programmateams. Allereerst is dit uitdagend, omdat deze projecten vaak over ingewikkelde samenwerkingsvraagstukken gaan. Waarbij je te maken hebt met verschillende belangen. Je leert van de adviseurs hoe je hier op een goede manier mee om kunt gaan. Daarnaast vinden deze samenwerkingsvraagstukken allemaal plaats in de regio Rijnmond. Rijnmond heeft een divers karakter, dat maakt deze vraagstukken complexer, maar daarom ook uitdagender. Daarnaast leer je niet alleen hoe je projecten inhoudelijk in goede banen kan leiden, maar ook procesmatig. Het werk is enorm dynamisch en geen een week of dag is hetzelfde, dit daagt je uit flexibel te zijn en snel te schakelen.

Het werk heeft ook een divers karakter. De ene keer werk je mee aan het opstellen van een capaciteitsanalyse van de regionale capaciteit van verloskamers en neonatologie, de andere keer voer je een inventarisatie uit over de toegankelijkheid van zorg voor migrantenouderen in Rijnmond, organiseer je inspiratiesessies voor huisartsen, werk je mee aan een webinar voor moeders en geboortezorgprofessionals in tijden van corona, werk je noodplannen uit voor de ziekenhuizen in Rijnmond of neem je deel aan regionale crisis coördinatie teams.

Zoals ik al zei, geen week is hetzelfde. En dat maakt het werk bij KOEL-ZorgImpuls voor een werkstudent uitdagend, divers en leerzaam. Heb je vragen naar aanleiding van mijn verhaal of interesse naar de vacature? Stuur dan een mailtje naar maud.van.den.berg@zorgimpuls.nl