078 619 30 68 info@steunpuntkoel.nl

Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur die ons team voor 32 tot 36 uur per week komt versterken. We zoeken een adviseur met een academisch of HBO+ werk- en denkniveau en affiniteit met de gezondheidszorg, die goed om kan gaan met tegengestelde belangen en tactvol om de valkuilen heen weet te manoeuvreren die horen bij nieuwe
samenwerkingsprocessen.

ROS Steunpunt KOEL is dé onafhankelijke ondersteuningsorganisatie voor de eerstelijnszorg in de regio Zuid-Holland Zuid. Steunpunt KOEL heeft net als de andere ROS’en in Nederland de kerntaak om personen, partijen en/of disciplines binnen het werkveld te informeren en verbinden met als doel: “samen verdiepen, versterken, verbeteren”. In relaties, kennis en processen. Dat is onze missie.

In verband met een vrijgekomen adviseurspositie en met het oog op uitbreiding van onze werkzaamheden, zoeken wij een enthousiaste senior adviseur die ons team adviseurs komt versterken.

Lees hier de uitgebreide vacaturetekst en reageer! Wij ontvangen graag voor 15 februari uw sollicitatiebrief en cv op w.vandop@steunpuntkoel.nl.